Betonpad
Bestrating
Waterkering

CO2 Prestatieladder

Oktober 2019
Omdat duurzaamheid en zorg voor een leefbaar milieu – voor nu en de toekomst – steeds belangrijke wordt; zijn wij gecertificeerd voor de CO2-prestatieladder  niveau 5* volgens de Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden en Ondernemen (SKAO).

De CO2 prestatieladder is een instrument om bedrijven te stimuleren tot CO2 bewust handelen. Het gaat daarbij vooral om kennis van de eigen CO2 emissie, maatregelen om deze emissies te reduceren, daarover te communiceren en samen te werken met andere partijen op het gebied van reductie-initiatieven.

Uiteraard staat duurzaamheid – al geruime tijd – bij ons hoog in het vaandel.
Nieuwe investeringen doen we op basis van de nieuwste technieken op het gebied van milieu, energiebesparing en duurzaamheid. Een gunstige brandstofgebruik en lage CO2-uitstoot zijn twee belangrijke criteria.
De CO2-prestatieladder zal ons praktische handvatten bieden om stapsgewijs en gestructureerd de juiste duurzame keuzes te maken. We hebben de CO2 footprint voor ons bedrijf opgesteld; vanuit hier gaan wij plannen maken om te reduceren

Onze implementatie m.b.t. de invalshoeken van de CO2-prestatieladder:

A: Inzicht

B: Reductie

C: Transparantie

D: Participatie

CO2 besparen doen we samen! Ideeën of suggesties zijn meer dan welkom.
U kunt via de mail (co2@samschagen.nl) reageren.

 

* Conform het handboek CO2 prestatieladder 3.0 niveau 4, uitgave juni 2015

0229-561423

Klantenservice

Zuidermeerweg 20B
1652 CS Zuidermeer

Contactinformatie

U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen.

Hier vind u een overzicht van de verschillende contactmogelijkheden.

Beste bezoeker, we hebben reCAPTCHA v3 geïmplementeerd op onze website om er voor te zorgen dat er geen spam word verstuurd vanaf onze website. Het gebruik van reCAPTCHA v3 is onderworpen aan het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.