Betonpad
Bestrating
Waterkering

Uw kerstboom kopen van de kerstbomenakker in de Zuidermeer

Op de kerstbomenakker in de zuidermeer kunt u uw kerstboom kopen. De verkoop starten wij jaarlijks van 25 November tot en met 24 december kerstbomen, kerststukjes en EasyFix kerstbomenstandaards. Wij zijn 7 dagen per week (ook op zondag) van 10:00 tot 16:00 geopend.

Kerstbomen

U kunt bij ons mooie kerstbomen met een lengte van 50 cm tot 4 meter uitzoeken. De kerstboom kan uit onze eigen tuin worden gehaald, maar wij hebben binnen ook kerstbomen uitgestald zodat u ze rondom kan bekijken.

Wij hebben onder andere Nordman kerstbomen in ons assortiment.

EasyFix kerstboomstandaard

Wilt u dit jaar eindelijk eens gemakkelijk de kerstboom kunnen opzetten? Wij hebben de oplossing voor u: de EasyFix Kerstboomstandaard.

Daarop kunt u een voorgeboorde kerstboom heel gemakkelijk en ook nog eens recht opzetten. Wanneer u bij ons een kerstboom koopt, krijgt u deze uiteraard voorgeboord mee. Door het waterreservoir van de EasyFix behoudt uw kerstboom bovendien langer zijn naalden en blijft hij dus langer mooi.

De EasyFix is er in 7 verschillende kleuren. Nieuw in het assortiment (maar nog niet op deze foto zichtbaar) is de EasyFix in het wit!

Kerststukjes

Naast kerstbomen en kerstbomenstandaards, hebben wij in onze showroom ook kerststukjes voor u klaar staan. Komt u eens kijken in onze showroom. Op de foto’s hiernaast ziet u een greep uit ons assortiment.

 

Heeft u vragen of wenst u nadere informatie, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Kerstbomen actie, Kerstboom kopen, Kerst, Kerstboom, Kerstbomen, Heerhugowaard, Broekhorn, De Noord, Veenhuizen, Verlaat, Hoorn, Blokker, Zwaag, Medemblik, Twisk, Hauwert, Nibbixwoud, Zwaagdijk-West, Andijk, Wervershoof, Wognum, Abbekerk, Midwoud, Opperdoes, Sijberkarspel, Opmeer, Hoogwoud, Spanbroek, Aartswoud, De Weere, Wadway, Zandwerven, Berkhout, Bobeldijk, De Goorn, Grosthuizen, Hensbroek, Obdam, Oostmijzen, Oudendijk, Rustenburg, Scharwoude, Spierdijk, Ursem, Wogmeer, Zuid-Spierdijk, Zuidermeer

0229-561423

Klantenservice

Zuidermeerweg 20B
1652 CS Zuidermeer

Contactinformatie

U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen.

Hier vind u een overzicht van de verschillende contactmogelijkheden.

Beste bezoeker, we hebben reCAPTCHA v3 geïmplementeerd op onze website om er voor te zorgen dat er geen spam word verstuurd vanaf onze website. Het gebruik van reCAPTCHA v3 is onderworpen aan het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.